Když nám někdo z našich čtenářů pošle dopis, svěří se nám s osobní zkušeností s homeopatií, vždy nás to velmi potěší. Dnes se my podělíme s vámi - o příběh čtenářky Jany, která měla štěstí a dostala se do péče porodní asistentky Bc. Romany Gogelové.

"Ráda bych se touto cestou podělila o svoji vynikajcí zkušenost s homeopatiky při přípravě a při samotném porodu, tedy obou mých porodech. Nejen za odbornou homeopatickou radu, ale také velkou psychickou podporu vděčím paní Romaně Gogelové, která pro mě navždy zůstane "andělem" ve zlínské porodnici.

Mému prvnímu porodu před třemi roky přecházel jen "rychlokurs" pro mě a mého manžela, během kterého nám paní Gogelová jasně, přehledně, ale dostatečně důkladně povykládala, co nás čeká a jak vše prožívat. Nechyběla samozřejmě ani rada, jaká homeopatika před, při a po porodu užívat. První porod bohužel neprobíhal v příliš vstřícné atmosféře, ale díky manželovi, radám paní Gogelové a homepatickým lékům se vše zvládlo.

K druhému porodu jsem šla "vybavená" opět stejnými homeopatiky, vnitřním naladěním a přesvědčením, že tentokrát to bude krásný zážitek....a skutečně byl.

Jsem přesvědčena, že kombinace homeopatik, které mi doporučila paní Gogelová, při tom sehrála velkou roli!!!! Stejně tak homeopatika pro nastartování tvorby mléka a urovnání hormonů, které beru i dnes, fungují skvěle!

Užívání homeopatik v tak nádherném období života každé matky všem budoucím maminkám vřele doporučuji! A paní Gogelové náleží svatozář!"

Jana Z.

Upozornění: Informace o homeopatické léčbě akutních i chronických nemocí publikované na stránkách svethomeopatie.cz mají pouze informační a vzdělávací charakter. V žádném případě nenahrazují osobní konzultaci v ordinaci praktického lékaře/pediatra nebo osobní konzultaci v homeopatické poradně.