Jako většina dětí se starším sourozencem neměl ani můj druhorozený syn na poporodní adaptaci luxus tradičního šestinedělí. Už jako měsíční byl nucen absolvovat výlet do ZOO jako doprovod svého staršího bratra. Neodhadla jsem poměry v sourozeneckém dvojkočáru a synáček se v „šuplíku“ pro miminko ve 30stupňovém horku „připekl“.

Reklama: Camilia

Druhý den měl horečku přes 39 stupňů. Vzhledem k jeho věku jsem měla velké obavy. Za pečlivého sledování stavu jsem nasadila homeopatickou léčbu – osvědčenou Belladonnu. Rozpustila jsem 5 granulí léku v ředění 9 C ve skleničce vody a miminku po kapkách podávala. Kojila jsem tak často, jak si řekl. Pro zmírnění horečky jsem mu navíc namočila ponožky do octa. Teplota rychle ustupovala a mladý pán se postupně zotavoval.

Kvůli nemoci jsme museli o několik dní odložit plánovaný odjezd na tábor. Po ústupu horečky jsme se do přírody ale přeci jen vypravili. Belladonna tak opět významně zasáhla do našeho života a pomohla malému táborníkovi, aby si pobyt v přírodě nerušeně užil.

Přeji krásné prázdniny. A kdyby vás náhodou sluníčko „přihřálo“, vzpomeňte na Belladonnu!

Upozornění: Informace o homeopatické léčbě akutních i chronických nemocí publikované na stránkách svethomeopatie.cz mají pouze informační a vzdělávací charakter. V žádném případě nenahrazují osobní konzultaci v ordinaci praktického lékaře/pediatra nebo osobní konzultaci v homeopatické poradně.